3434 SCOTCH HP BANDE ADHESIVE MASQUAGE 38MMX50M

Voir groupe de produits
Réf.                  07898
Gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434 voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's. Gebruik in omgevingen tot 110°C en onder omstandigheden met een hoge waterbestendigheid. De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water. Voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's en voor grote bestendigheid tegen temperatuur en water, gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434. De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier kan worden gebruikt in omgevingen tot 110°C. De tape is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water. Deze tape is geschikt voor gebruik met de moderne, tweecomponenten verfproducten op waterbasis en beschikt over uitstekende hechtingseigenschappen. De tape is zeer flexibel en is uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen Optimale bestendigheid tegen oplosmiddelen en water Bestand tegen hoge temperatuur (110°C) Goede voegbaarheid Uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen Uitstekend bestand tegen inscheuren
Productkleur: Blauw
Type lijm: Rubber
Rugmateriaal (drager): Papier
Product not orderable. Please Contactez-nous
Description
Gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434 voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's. Gebruik in omgevingen tot 110°C en onder omstandigheden met een hoge waterbestendigheid. De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water.

Voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's en voor grote bestendigheid tegen temperatuur en water, gebruik Scotch® High Performance Masking Tape 3434.

De hoogwaardige maskeertape van blauw crêpepapier kan worden gebruikt in omgevingen tot 110°C. De tape is uitstekend bestand tegen oplosmiddelen en water.

Deze tape is geschikt voor gebruik met de moderne, tweecomponenten verfproducten op waterbasis en beschikt over uitstekende hechtingseigenschappen. De tape is zeer flexibel en is uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen

Optimale bestendigheid tegen oplosmiddelen en water
Bestand tegen hoge temperatuur (110°C)
Goede voegbaarheid
Uitstekend bestand tegen scheuren bij de randen
Uitstekend bestand tegen inscheuren
Spécifications techniques
kleur blauw
breedte 3,6 cm
kleur (basis) blauw
Plus d'info
Totale breedte (metrisch) 36 mm
Productkleur Blauw
Type lijm Rubber
Rugmateriaal (drager) Papier
3M SKU 7100037750
    Chargement en cours
    Chargement en cours