2328 RUBAN DE MASQUAGE BRUN 36MM VRAC

Voir groupe de produits
Réf.                  06311
Voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's, gebruik Scotch® Masking Tape 2328. Gebruik de beige Scotch® Masking Tape 2328 als een voordelige tape van gemiddeld niveau. De tape biedt veel voordelen in de werkplaats, inclusief sterke hechting, vaste grip, verwijdering zonder plakresten en uitstekende definitie van de randen. Scotch® Masking Tape 2328 is bestand tegen oplosmiddelen en voorkomt doorlekken. Bovendien is de tape zeer flexibel. Kan met de hand worden afgescheurd, dankzij goede bestendigheid tegen scheuren bij de randen. Resistent tegen oplosmiddelen Makkelijk te scheuren met de hand Goede hechting op lak Voorkomt doorbloeden van de lak Goed aan te brengen in bochten Instant hechting Makkelijk te verwijderen
Materiaal: Crêpe
Product Form: Rol
Product not orderable. Please Contactez-nous
Description
Voor een breed spectrum aan toepassingen in de afwerking van auto's, gebruik Scotch® Masking Tape 2328.

Gebruik de beige Scotch® Masking Tape 2328 als een voordelige tape van gemiddeld niveau. De tape biedt veel voordelen in de werkplaats, inclusief sterke hechting, vaste grip, verwijdering zonder plakresten en uitstekende definitie van de randen.

Scotch® Masking Tape 2328 is bestand tegen oplosmiddelen en voorkomt doorlekken. Bovendien is de tape zeer flexibel. Kan met de hand worden afgescheurd, dankzij goede bestendigheid tegen scheuren bij de randen.
 • Resistent tegen oplosmiddelen
 • Makkelijk te scheuren met de hand
 • Goede hechting op lak
 • Voorkomt doorbloeden van de lak
 • Goed aan te brengen in bochten
 • Instant hechting
 • Makkelijk te verwijderen
Spécifications techniques
breedte 36 mm
lengte 50 mtr
materiaal papier (crêpepapier)
kleur beige
kleur (basis) beige
Plus d'info
Kleur Beige
Breedte 36 mm
Materiaal Crêpe
Lengte 50 m
Product Form Rol
  Chargement en cours
  Chargement en cours