734 WETORDRY P80 230X280MM 50 FEUILLES

Voir groupe de produits
Réf.                  02022
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking. De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking. Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen.
Detail: A-pap HKH SC CC
Mineraaltype: Siliciumcarbide
Product Form: Sheet
Product not orderable. Please Contactez-nous
Description
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking.

De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking.
Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen.
Spécifications techniques
lengte 280 mm
breedte 230 mm
korrel 80
breedte (band) 230 mm
uitvoering waterproof
materiaal (schuurkorrel/slijpmiddel) siliciumcarbide
verpakt per 50 st
Plus d'info
Korrelgrofte P80
Breedte 230 mm
Lengte 280 mm
Product Form Sheet
Mineraaltype Siliciumcarbide
Detail A-pap HKH SC CC
Verpakking 50 bladen
    Chargement en cours
    Chargement en cours