734 WETORDRY P180 230X280MM 25 FEUILLES

Voir groupe de produits
Réf.                  01981
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking. De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking. Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen.
Productvorm: Sheet
Product not orderable. Please Contactez-nous
Description
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking.

De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking.
Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen.
Spécifications techniques
uitvoering waterproof
Plus d'info
Totale breedte (metrisch) 230 mm
Totale lengte (metrisch) 280 mm
Gewicht schutlaag C-gewicht
Korrel P180
Productvorm Sheet
3M SKU 7000034141
    Chargement en cours
    Chargement en cours