VERFIJN NETTOYANT DES DÉPÔTS VERDÂTRES 1L

Voir groupe de produits
Réf.                  1011960610100V
Dit middel is uitsluitend toegestaan voor gebruik bij de bestrijding van bacteriën en gisten op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op boerderijen, bij bestrijding van bacteriën en gisten in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, voor het bestrijden van groene aanslag en het voorkomen van bacteriën en algen in waterbedden. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen. Dit middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen, voorkom verontreiniging van oppervlaktewater!
Product not orderable. Please Contactez-nous
Description
Dit middel is uitsluitend toegestaan voor gebruik bij de bestrijding van bacteriën en gisten op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op boerderijen, bij bestrijding van bacteriën en gisten in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, voor het bestrijden van groene aanslag en het voorkomen van bacteriën en algen in waterbedden.

Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen. Dit middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen, voorkom verontreiniging van oppervlaktewater!
Spécifications techniques
inhoud 1 l
Plus d'info
Inhoud 1000 ml
Verpakkingseenheid 6 st
    Chargement en cours
    Chargement en cours